Amanida de bacallà amb mongeta tendra i pebrot

Una senyora amanida que de fet és un plat únic en tota regla: bacallà, mongeta, ou mollet…té de tot, molt recomanada.

Ingredients:

mig kilo de bacallà

mig kilo de mongeta perona

4 ous

2 pebrots vermells grossos

maionesa (ou, oli, sal, llimona)

sal, pebre

 

El bacallà el farem confitat, en un cassó amb l´oli no gaire calent, uns 80 graus, i molt poca estona, tot just quan les làmines es comencin a separar ja està llest. Mentrestant podem fer la mongeta al vapor i els pebrots escalibats al forn. Els ous els hem de coure un màxim de cinc minuts, cinc i mig màxim (tot i que el mollet de veritat són 4´30…). La maionesa la podem tunejar una mica amb gingebre ratllat i posant-hi llima (suc i ratlladura) en comptes d´unes gotes de suc de llimona o de vinagre.

I ho muntem en un aro d´acer o com el tingueu fent capes amb els diferents ingredients, acabant amb l´ou partit per la meitat.

IMG_0872

Deixa un comentari