Amanida de pasta i llenties amb remolatxa

Amanida resultant de la fusió de vàries receptes, super apta per menjar a casa i també per emportar de picnic!

Ingredients:

250 gr de pasta (maccheronelli per exemple són ideals…o espirals)

2 remolatxes

200 gr de llenties pardines

2 ous durs

unes quantes tàperes

4 “palmitos” (margallons, oi?)

una cullerada de mostassa a l´antiga

1 tomàquet d´amanir grosset

unes branques de menta

unes branques de julivert

unes branques de cilantre

oli extra verge

Bé, mentre poseu a bullir l´aigua amb sal per fer-hi la pasta feu el mateix per fer l´ou dur i aneu tallant a dauets la remolatxa i el tomàquet. Piqueu les herbes (podeu posar les que vulgueu…), talleu els “palmitos” a rodanxes i quan tingueu la psata bullida espereu que es refredi i llavors ho barregeu tot, amb les llenties incloses (comprades cuites), i els ous. Ho amaniu amb una “vinagreta” de mostassa a l´antiga i oli extra verge i ho deixeu una bona estona a la nevera. Naturalment hi podeu afegir el que us vingui més de gust i creieu que lligui, de fet aquesta és una ampliació d´una recepta similar amb llenties i remolatxa que vaig publicar fa un temps….

IMG_4911

0 thoughts on “Amanida de pasta i llenties amb remolatxa”

Deixa un comentari