Amanida d´espinacs amb cigrons cruixents i iogur

La gran clau d´aquesta senzilla amanida són els cigrons que, sí o sí, us han de quedar cruixents. I ara us explico com.

Ingredients:

250 grams d´espinacs baby

100 gr d´escarola

150 gr de cigrons cuits

1 iogur grec

1 llimona gran o dues petites

1 cullerada de ras-el-hanout (o una barreja d´espècies semblant)

oli d´oliva

sal, pebre

 

Escalfem el forn a 200 graus. Posem els cigrons en una safata amb paper de forn i els enfornem deu minuts. Mentrestant barregem el ras-el-hanout en un bol amb una mica de suc de llimona, sal i oli. Retirem els cigrons del forn i els barregem amb la pasta d´espècies, tornant-los al forn uns vint minuts més, movent de tan en quan la safata, fins que estiguin cruixents. Com saber-ho? Senzill: els tasteu!

Per emplatar barregeu el iogur amb el suc de llimona que us quedi, sal i oli, remeneu amb les barilles i tot seguit amb quasibé tots els cigrons, posant-ho a sobre dels espinacs i si també en poseu de l´escarola, amb uns quants cigrons “sueltos” per sobre. I queda boníssim, i sorprenent!

IMG_0657

Deixa un comentari