Bacallà amb bròquil i llenties estofades

Això és un super plat únic…resultat de fer unes senzilles llenties estofades només amb verdures, afegir-hi el bròquil fet al vapor i el bacallà confitat. Molt i molt bo!

Ingredients:

1 bròquil petit/mitjà

4 talls de bacallà d´entre 100 i 150 gr

llenties pardines x 4 persones (aprox 200 gr)

Dues pastanagues

1 ceba grossa

1/2 porro

1 cullerada de comí en pols

1 cullerada de pebre vermell fumat

1 gra d´all

oli d´oliva extra verge

 

Primer farem les llenties. Podeu posar tots els ingredients en cru, i tallats en trossos grans, o al contrari, sofregir-ho i en trossets petits. Les dues maneres són vàlides, jo en aquest cas vaig optar per sofregir-ho, afegint-hi al final les espècies, remullant les llenties i cobrint-ho amb aigua freda. Foc lent i paciència, s´han de coure molt a poc a poc. El bròquil el podem posar en cru quan quedin uns deu minuts per acabar la cocció o fer-lo al vapor. Jo vaig optar per aquesta segona opció. I el bacallà, ja dessalat, el confito en oli a uns 80 graus, fins que veig que es va separant…

IMG_1089

Deixa un comentari