Braç de Gitano

Fa força temps que el vaig fer, probablement es mereix un altre intent!

Ingredients:

4 cullerades soperes de farina

2 cullerades soperes de “maizena”

5 cullerades soperes de sucre

3 ous

1 clara

una mica de vainilla en pols

1 culleradeta de llevat

una mica de sal

margarina

sucre glass

nata montada de pastisseria (o el que vulgueu per al farcit)

Començarem preparant la massa. Batre a punt de neu quatre clares amb un pessic de sal. Afegir-hi tot seguit els rovells, el sucre i, finalment i a poc a poc, la barreja que haureu fet amb la farina, la maizena i el llevat.

Untem amb margarina la plata del forn i a sobre un paper anti adherent també untat amb margarina. Foc suau (160) uns 35 minuts. Crec que en el meu cas van ser menys, per tant s´ha d´anar controlant.

Mulleu un drap de cuina, l´exteneu al marbre i poseu-hi la massa a sobre. Poseu ara el farcit (nata en el meu cas) immediatament, no espereu a que es refredi (com vaig fer jo…) perquè podria trencar-se quan ho volguessiu enrotllar. No em va passar però va anar de poc.

Ho reserveu fins que es refredi, ho guardeu a la nevera i abans de servir-ho hi tireu sucre glass per sobre.

Deixa un comentari