Bruixa amb mojo de cilantre

Bruixa, també dita “gall” (no de Sant Pere, però, aquest és un altre peix!), com podria ser qualsevol altre peix de carn blanca. El mojo és una gran delicia canària que pot no ser apta per a tots els estòmacs però que està de vici…la torno a publicar, proves al nou domini!

Ingredients:

1 gall a filets ( 0 2, si és petit)

1 ceba

1 dent d´all

1 manat de cilantre

1 culleradeta de comí en pols (o en gra…més laboriós llavors)

2 cullerades de vinagre de vi blanc

oli, sal

 

Picar la ceba i sofregir-la amb oli abundant a foc lent. Es per fer un afegit del plat que jo no vaig utilitzar, la ceba fregida. Per al mojo agafeu un morter i feu una picada amb l´all, el comí, el vinagre, un punt de sal i el cilantre. Tot seguit, i sense deixar de remenar amb la mà de morter, anar afegint oli, uns 200 ml, procurant que no es talli. Feu els filets a la planxa, poseu el mojo per sobre i si heu fet lo de la ceba doncs a continuació. Ta,bé podeu posar aquella que es ven ja fregida, com per als frankfurts, li pot donar un toc especial.

IMG_1031

 

Deixa un comentari