Caneló d´ànec farcit d´arròs amb bolets

Original recepta, fàcil de fer i amb un punt de dificultat en la seva execució final si no ets molt manetes, que a més a més pot ser visualment molt atractiva. No deixa de ser una versió alternativa d´un arròs amb bolets i ànec, i segur que sorprèn molt.

Ingredients:

3 magrets d`ànec

250 gr d´arròs aprox.

mig kilo de rossinyols (o els bolets que tingueu a mà o hagueu pogut comprar)

Mig litre de brou (ànec, pollastre, vedella)

1 ceba

 

L´arròs el podeu fer de vàries maneres: estil risotto, paella o a la cassola, caldòs no però. Jo diria que ho vaig fer més o menys a la cassola, sofregint la ceba ben a poc a poc, anacarant l´arròs, salpebrant i mullant amb el brou, deixant coure entre 16 i 18 minuts. Tres minuts abans d´acabar hi poseu els bolets, més aviat tallats petits. El magret podeu congelar-lo per aconseguir uns talls ben fins, ja que el caneló pròpiament dit, o millor, el que substituirà a la pasta tradicional serà el magret d`ànec tallat el més fi possible. Si teniu un ganivet capaç de fer-ho doncs endavant, es tracta de posar-los tot junts, una mica un a sobre de l´altre, fins tenir un bon caneló en potencia. HI poseu la farsa, en aquest cas l´arròs amb bolets, i el tanqueu…el moment més perillós, je je, però si heu col.locat bé els talls de magret, i no poseu una gran quantitat d´arròs, més aviat al contrari, doncs no té més dificultat.

IMG_0488

Deixa un comentari