Carbassons farcits de magret d´ànec i xampinyons amb cuscús de nectarina i pebrot

Us asseguro que aquesta recepta va sorgir d´un munt de sobres que tenia a la nevera, molts carbassons que es van quedar per menjar una nit que em van anular un sopar, una nectarina solitària i mig pebrot vermell que demanàven ser usats o morir, ja ja. El magret l´havia fet uns dies abans però me´n va sobrar quasi un de sencer, però bé, sempre podeu comprar-ne un expressament, la combinació de sabors és fantàstica.

Ingredients:

3/4 d´un magret d´ànec

200 gr de xampinyons

1 ceba

8 talls de formatge brie

orenga

4 mides de cuscus

1 nectarina

mig pebrot vermell

una culleradeta de curry en pols

una culleradeta de gingebre en pols

4 carbassons

mig got de brou de pollastre

Començarem preparant els carbassons. Els rentem i els tallem per la meitat, i buidem la part més tova (que la podem guardar per fer una pasta, per exemple) i els fem al vapor, cinc minuts. Reservem.

Fem un sofregit de ceba, i quan estigui ben dauradeta hi afegim els xampinyons, tallats ben petits. Al darrer moment incorporem el magret d´ànec, ja cuit perquè l´hem aprofitat d´un altre dia (però si el feu expressament primer l´haureu de coure i després tallar-lo petit), tallat a trossets ben petits, hi posem orenga i amb aquesta farsa omplim els carbassons. Reservem fins que al moment de posar-los al forn els cobrim amb làmines de formatge brie.

Per al cuscús saltegem el pebrot i la nectarina juntament amb el curry i el gingebre, posem una mica d´orenga, afegim el cuscús i un parell de minuts més tard, ja fora del foc, mullem amb una mica de brou de pollastre. Tapem cinc minuts i ja estarà llest.

Ho servirem quan el formatge s´hagi més o menys fos…dos talls de carbassó, un partit per la meitat, per persona, amb una mica de cuscús per acompanyar. Boníssim!

IMG_4005

0 thoughts on “Carbassons farcits de magret d´ànec i xampinyons amb cuscús de nectarina i pebrot”

Deixa un comentari