Cebiche de bonitol amb soja

Una fantàstica troballa, un bingo assegurat…sempre que tingueu una excel.lent (i fresquíssima) matèria prima.

Ingredients:

Un bonitol de mig kilo aprox

El suc de tres llimes

Vinagre de vi blanc

salsa de soja (un parell de cullerades, aprox)

Una ceba vermella

Un bitxo picat (o pebre de cayena en pols)

Coriandre fresc picat

sal, pebre

 

El bonitol, si el teniu ja filetejat i sense espines ni pell (això últim complicat, la pell es super fina i fins i tot a la peixateria els hi costarà força treure-la), el talleu a daus. La ceba a juliana, i la deixeu reposar una bona estona en vinagre (mitja/una hora).

Barregeu el suc de llima, la salsa de soja i el picant. Ruixeu el peix, poseu per sobre la ceba, salpebreu al gust i ho deixeu uns quinze minuts màxim a la nevera. Quan ho aneu a servir hi escampeu coriandre (cilantre) fresc, picat, per sobre.

Sensacional.

 

IMG_8715

Deixa un comentari