Cebiche de llobarro amb xips de boniato

Espectacular cebiche, una meravella per als amants d´aquest plat  ja no tan exòtic avui en dia, i mooolt fàcil de fer!

Ingredients:

1 llobarro

2 cebes vermelles

10 gr de gingebre fresc

un manat de coriandre (cilantre)

10 gr d´all

1 rocoto (pebrot picant peruà, busqueu quelcom semblant, xili o el que trobeu que piqui)

1 ají groc

12 llimes

sal, pebre

enciams variats

1 iuca, 2 boniatos, blat de moro

 

Per a la guarnició, talleu a rodanxes la iuca i el moniato, ben fines, i les fregiu amb oli ben calent…però bé, això ja al final, eh!

Per a preparar el marinat del peix espremeu les llimes i les poseu en un bol amb els bitxos/rocoto/xili/ajís que hagueu trobat, el coriandre picat, l´all, sal i pebre i ho tritureu.

El llobarro millor que ja el tingueu sense cap espina ni pell. El talleu a daus i uns vint minuts abans de servir-lo el poseu en una safata amb ceba vermella tallada a juliana (que haureu tingut marinant també amb una mica de llima) i el mulleu amb la marinada, reservant-lo a la nevera.

I munteu el plat amb els xips, el blat de moro i els enciams en un moment…

IMG_9578

Deixa un comentari