cigronsbolets2

Cigrons amb bolets

Boníssim plat que en plena temporada de bolets ha de ser encara més espectacular i igual de senzill. Ho dic perquè jo l´he fet amb moixernons seguint la recepta, però només de pensar com seria amb llanega negra, russinyols o camagrocs se´m fa la boca aigua…i això que jo no sóc pas gaire fan dels cigrons!

Ingredients (2 px):

350 gr de cigrons

bolets (moixernons secs, uns 50 gr…o els que vulgueu)

2 grans d´all

julivert

15 gr de pinyons

2 rovells d´ou

1/4 de brou de pollastre o carn

Comprarem els cigrons bullits al mercat i deixarem en remull els moixernons unes quantes hores. Fem un sofregit amb els alls i el julivert (a gust del consumidor), ho mullem amb una part del brou i una altra de l´aigua d´estovar els bolets i hi afegim els propis moixernons, deixant-ho coure uns quinze minuts.

cigronsbolets1

Tot seguit hi afegim la resta de l´aigua de bolets i del brou i els cigrons, deixant-ho coure lentament entre deu i quinze minuts més, i a meitat de cocció hi afegim una picada feta amb els pinyons i els rovells. Super!!!

cigronsbolets2

Deixa un comentari