conilljaç

Conill al jaç

També es podria anomenar “conill al vi negre”, ja que bàsicament es això, un conill que es cou amb vi negre i al qual s´hi afegeix al final una bona picada. Senzill i molt bo!

Ingredients:

Un conill tallat a octaus

oli

1 cabeça d´alls

1 vas de vi negre

un manat d´herbes: llorer, marduix, orenga, canyella

30 gr d´ametlles torrades

2 grans d´all

una mica de julivert

1 galeta “maria”

Posarem una mica d´oli en una cassola i quan sigui calent hi sofregirem els talls de conill salpebrats juntament amb el manat d´herbes (si no teniu/trobeu marduix poseu-hi farigola) i la cabeça d´alls. Mullem amb el vi, deixem reduir una mica, hi afegim dues cullerades d´aigua i ho deixem coure tapat i lentament. Mentrestant prepararem una picada amb el julivert, els alls, les ametlles i la galeta i la tirem a la cassola a mitja cocció. Un total de trenta minuts aprox i estarà llest.

conilljaç

Deixa un comentari