Crema d´alvocat i carbassó

Bona combinació, freda i calenta, tot i que en el moment de posar en pràctica la recepta era estiu i per tant la vam pendre freda. Però ara que ja fa fred la podeu pendre calenta perfectament!

Ingredients:

2 alvocats

2 carbassons

1 ceba

200 gr de iogur grec

1/2 litre de brou de verdures o de pollastre suau

bitxo (opcional)

sal, pebre

 

Procediment habitual de les cremes: sofregir la ceba, afegir-hi el carbassó, seguir una estona més per mullar-ho amb el brou. Vint minuts més tard (aprox) ho retireu del foc per afegir-hi el iogur i els alvocats, rectificar de sal i pebre i si voleu que quedi molt fi passar-ho pel xino. Reservar-ho a la nevera unes hores o un dia sencer. El bitxo…quan vulgueu, en podeu posar d´entrada o una mica quan ho tritureu, depenent de la intensitat que voleu que tingui el picant, si es que en voleu.

IMG_0470

Deixa un comentari