Fideus d´arròs amb porc i salsa satay

De saltejats de fideus amb carn, verdures o el que sigui n´hi ha centenars, i se´n poden fer les combinacions que vulgueu. Però tu, els que porten salsa “satay” val la pena pendre´n nota, és boníssima!

Ingredients:

250 gr de fideus d´arròs plans, com tallarines

400 gr de carn magra de porc, cap de llom, llom, secret…

2 pastanagues, 2 cebetes tendres

cilantre fresc

4 cullerades (o les que vulgueu) de salsa “satay”

salsa de soja

chile fresc

2 llimes

oli de gira-sol (o de sèsam, o d´oliva suau…)

 

El pas de marinar la carn amb la salsa, tal com explica l´autor del llibre a la recepta, no el veig gaire necessari. Potser més aviat la marinaria amb salsa de soja, la satay no trobo que sigui una salsa adequada per marinar. En fi, saltegeu la ceba i les pastanagues i les reserveu, feu el mateix amb la carn, bulliu apart els fideus i quan ho tingueu tot llest ho junteu al wok, afegiu salsa satay i de soja al gust, doneu unes voltes i llestos. Ho serviu amb cilantre picat i suc de llima. I la salsa, viciosa…amb pollastre també quedaria molt bé, i amb marisc, i amb….

IMG_0973

Deixa un comentari