Filets de llenguado amb espinacs, llagostins i beixamel

Delicatessen. Millor esperar a que el llenguado vagi d´oferta, cosa que no passa precisament cada dia però que si es va controlant doncs pot ser que algún dia soni la flauta. I a finals de juliol va sonar, donant-me l´oportunitat de poder fer aquesta super recepta. Els llagostins no eren de Sant Carles de la Ràpita ni els espinacs eren frescos (congelats…) però tu, el llenguado era ben fresc!!!

Dedicat a la meva estimada dona. Vaig cuinar aquest plat la nit del seu sant.

Ingredients

1 llenguado x persona (si son molt grans amb mig ja tireu…)

mig kilo d´espinacs x cap

4 llagostins per comensal

beixamel al curry

formatge ratllat

Demaneu a la peixateria que us treguin la pell i les espines del peix i que us en facin filets. Peleu els llagostins. Poseu els espinacs a bullir (o si son frescos millor saltegeu-los…) i tot seguit els sategeu amb una mica de mantega i els poseu al fons d´una plata per anar al forn. Col.loqueu els filets de llenguado i els llagostins a sobre, la beixamel al curry (una culleradeta de curry en pols i prou), formatge ratllat a sobre i deu minuts al forn. Amb el gratinador ja n´hi ha prou, el peix i el marisc es farà de sobres…

Per cert, a mi no em van preparar el llenguado a filets, era fora de Barcelona…

Mega bo!

Deixa un comentari