Flam de coco

Clàssic entre clàssics dels flams, fet ja en un altre receptari (el de 1080), vaig decidir però tornar-lo a fer perquè oferia la novetat d´utilitzar llet de coco en la seva el.laboració, i la veritat és que va quedar molt bé. Millor? Doncs no ho asseguraria, però pitjor segur que no!

Ingredients ( 5 px)

2 ous

25 gr de sucre

30 gr de sucre (per al caramel)

15 gr de coco ratllat

250 ml de llet de coco

una culleradeta d´aigua

Començarem fent el caramel amb 30 grams de sucre i una mica d´aigua…amb paciència, a foc lent…una vegada tenim un caramel ben líquid i fosc el posem al fons d´un motlle i deixem que es refredi. Paral.lelament barregem la llet de coco amb el sucre i el coco ratllat i, tot seguit, amb els ous . Remenem bé amb les varilles i ho posem a coure 25 minuts a 180 graus.

Senzill, pràctic i molt bo!

Deixa un comentari