Gaspatxo verd

Tan senzill com fer un “gaspatxo” normal però amb ingredients diferents…i ben verds…a més, encara fa caloreta i entra molt bé!

Ingredients (6 px):

2 branques d´api, 2 pebrots verds

350 gr de cogombres, unes quantes branques de julivert

120 gr de molla de pa blanc

1 xili verd fresc, 4 dents d´all

220 gr d´espinacs, 25 gr de fulles d´alfàbrega

150 gr d´anous

1 culleradeta de sucre, dues de sal

4 cullerades de vinagre de Xerès, 225 ml d´oli d´oliva extra verge

40 gr de iogur grec

mig litre d´aigua (aprox)

 

Bé, ja he dit que no té absolutament cap secret. Ho tritureu tot, a la termomix o amb un turmix o amb el que feu el gaspatxo, ho passeu pel “xino”, ho reserveu a la nevera unes tres horetes mínim i llestos!

img_2078

 

 

Deixa un comentari