Gobi aloo/Patates amb bròquil

Aquesta recepta és amb col-i-flor, però bé, serveix perfectament amb bròquil, que és com la vaig fer jo, i normalment es fa per menjar amb llenties masala o tempeh al curri, en plan tot junt, ells no tenen gens marcat lo del primer i segon…

Ingredients:

1 cullerada de llavors de comí, 1 tros de gingenbre, 3 alls, un pessic d´assafètida (es troba en botigues de menjar indú)

1 xili verd, 1 culleradeta de cilantre en pols, pebre, curcuma en pols, 3 patates mitjanes, 1 col-i-flor mitjana

un pessic de mango en pols, suc de llimona, oli, sal, cilentre fresc

 

He de confessar que no recodo si vaig coure al vapor les patates i el bròquil i després ho vaig juntar amb totes les espècies o si, tal i com diu la recepta, ho vaig cuinar tot partint de cru. Vaja, primer escalfes oli en una paella i hi afegeixes les llavors de comí. Quan comencin a saltar, a espategar, torn del ginger, l´all, l´asfètida i el xili. Un parell de minuts i serà el torn del cilantre, el comí de nou,  la curcuma i pebre, dissoltes en aigua. Tot seguit les patates, tallades a daus petits, i el bròquil. Tapem i deixem coure uns quainze minuts. Al final de la cocció hi afegim una mica més de cúrcuma i el mango sec, en pols. Si cal deixeu coure uns minuts més, i finalment hi afegiu cilantre fresc picat i suc de llimona. Com deia al principi, potser vaig fer la recepta saltejant la verdura prèviament cuita al vapor amb totes les espècies…o potser no, ara no ho recordo, hauré de fer la recepta de nou ben aviat, manera tradicional segons el llibre!

Deixa un comentari