Khatta meetha kaddu/Carbassa agredolça

Aquest plat realment és un acompanyament pensat per servir acompanyant qualsevol “dal” (llegums en general), o un aperitiu, i és deliciós, s´ha convertit en un “must” per mi quan tinc carbassa, que és molt sovint!

Ingredients:

1/2 carbassa tipus cacauet, 1 cullaradeta de llavors de mostassa, 1 de comí, 1 de cilantre en pols, 1 de garam masala, 1/2 de curcuma (si no dic el contrari, sempre en pols), 1/2 de llavors de fenogreco, un polsim de pebre de caiena, oli, sal, 1 cullerada de mango sec en pols o dues de suc de llimona.

 

Posem oli en una paella i quan estigui calent hi afegim les llavors de mostassa, les de comí i les de fenogreco. 1 minut més tard hi posem la crabassa tallada a daus, remenem bé i deixem coure uns deu minuts. Moment de posar-hi la resta d´espècies: cilantre en pols, garam masala, curcuma, pebre i el mango sec, a més a més de la sal i un polsim de sucre. Remenem bé i prossegim la cocció fins que la carbassa estigui cuita, entre cinc i deu minuts més.

Deixa un comentari