llentiesescalibada

Llenties amb escalibada

Molt bona, millor a temperatura ambient i imprescindible el julivert i la ceba. L´autor la presenta d´entrada sense albergínia, tot admetent després que es pot afegir, quan de fet a mi mai se m´ocorreria fer escalibada sense albergínia…

Ingredients (2 px):

300 grams de llenties

1 pebrot vermell

1 alberginia

2 cebes

julivert

oli extra verge, sal, pebre

Les llenties, a no ser que us faci molta il.lusió fer-les a casa, millor comprar-les al mercat o en una parada de llegums. L´escalibada, bé, cap secret: al forn durant uns 45 minuts tot junt, pebrot, alberginia, ceba. Jo a vegades ho faig només amb el gratinador. Deixem que es refredi, posem el pebrot dins d´una bossa de plàstic apart (la pell sortirà millor així), pelem la resta, piquem el julivert (abundant) i amanim amb un bon oli d´oliva extra verge, sal i pebre-

Deixa un comentari