Llenties grogues amb comí/Sindhi mung dal

Recepta senzilla, ideal per conèixer les llenties grogues, que per cert es fan força ràpid, no tant com les vermelles però sí que la resta d´aquest tipus de llegums.

Ingredients:

1 tassa de llenties grogues (prèviament remullades durant 30 minuts), 1 tros de ginger

1 xili verd, mitja culleradeta de curcuma, uan cullerada de tomàquet concentrat, un bon manat de fulles de cilantre

1 cullerada de llavors de comí, 1 culleradeta d´asafètida, 12 fulles de curri, suc de llimona

 

Posem a bullir les llenties amb el ginger, el xili, sal i curcuma. Parcialment tapat. Uns quinze minuts més gtard hi afegim el tomàquet, cilantre i una mica de suc de llimona. Deixem coure una mica més i paral.lelament cuinem apart les llavors de comí amb les fulles de curri i l´asafètida. Un parell de minuts i ho afegim a les llenties. Podem acompanyar-ho, si volem, amb arròs basmati.

Deixa un comentari