Mousse de porros

Mousse, pudding…diue-li com vulgueu, el cas es que està boníssim!

Ingredients:

6 porros

50 gr. de molla de pa

1 vas de llet calenta

3/4 ous

1 vas de crema de llet

beixamel d´espinacs clareta: margarina, 2 vasos de llet freda, 1 cullerada farina, unes quantes fulles d´espinacs

 

Renteu els porros i poseu-los a bullir amb aigua abundant i sal durant uns 20 minuts. Quan estiguin els talleu i els poseu en un pot per batre´ls amb la molla de pa remullada amb llet calenta i els ous, la quantitat dels quals dependrà de la seva mida. Tot seguit hi afegiu el got de crema de let i ho poseu en un motlle untat amb margarina i forrat amb paper d´alumini, que anirà al forn, al bany maria, durant una hora a 180 graus. Si veieu que amb el temps es torra massa la part de dalt ho cobriu amb paper d´alumini.

La mousse, o pudding, es pot fer amb temps, i just abans de dinar/sopar es fa una beixamel, que quedi més aviat clareta, que es batrà amb fulles d´espinacs prèviament saltejades. Queda una salsa super bona, i la mousse, boníssima!.

Deixa un comentari