Musclus al curry

Seguim amb els musclus…variant senzilla, com totes, i resultona si pensem en la resposta que van tenir. Vinga a sucar-hi pa!

Ingredients (4 px):

1 kilo de musclos de roca

1 vas de vi blanc

beixamel al curry: 50 gr margarina, 2 cullerades farina, 1/2 litre llet, 1 cullerada de curry

julivert picat

formatge ratllat/pa ratllat

Per fer els musclos…doncs, com sempre…tapats en una paella amb una got de vi blanc fins que s´obrin tots, qüestió de pocs minuts.

Per fer la beixamel…fonem la margarina, hi tirem la farina, remenem i acte seguit hi tirem la llet i el suc dels musclus. Ho deixem coure uns cinc minuts i finalment hi afegim la cullerada de curry.

Posem els musclus en una safata per anar al forn, hi tirem la beixamel al curry per sobre i ho rematem amb formatge ratllat o pa ratllat, com vulgueu. Uns pocs minuts al forn per gratinar-ho i llestos, super bo!

Fins aquí la meva interpretació de la recepta. L´original és sensiblement diferent. Fa la beixamel igual, però fora del foc hi tira dos rovells d´ou (per a sis persones) i els musclus els treu de les seves closques, els pica i desprès els tira en aquesta beixamel, que li serveix per omplir les closques. Ho gratina amb pa ratllat i fora del forn hi tira julivert picat.

Deixa un comentari