Ous remenats a l´Abruzzo

Fer un bon remenat és un art. Jo, confesso, no sóc pas un expert, ni molt menys. Més aviat al contrari. La clau és que quan hi tires els ous no se´t faci una truita ràpidament, vaja, que no ho converteixis en una truita trencada. A mi no em va acabar de passar això, però el resultat crec que va estar lluny del que els experts aprovarien. Estava molt bo, això sí, però s´ha de tenir molta paciència i anar remenant a foc lent, cosa que em temo no vaig fer bé del tot…

Ingredients:

4 ous ben frescos, ecològics si es possible

1 ceba, 1 dent d´all, 4 tomàquets de pera

1 bitxo fresc, 100 gr d´olives negres sense pinyol

alfàbrega, sal i pebre

 

Començarem fent un sofregit amb la ceba i l´all, mentre escaldem els tomàquets per treure-ls la pell, i després les llavors. Els afegim a la paella amb el bitxo, i quan quasibé ja estigui les olives, ben picades. I els ous, no gaire batuts. Foc lent, anar remenant a poc a poc, fins que la consistència sigui la correcta. Ho serviu amb unes torradetes, unes “crackers” de cigró, qualsevol cosa cruixent li anirà de cine!

IMG_5951

Deixa un comentari