Panna cotta amb coulís de fruites del bosc

Una delicia de plat. Suau, sorprenent i amb l´afegit d´un coulís brutal de bo.

Ingredients:

10 fulles de gelatina

50 cl de crema de llet

50 cl de llet (mig litre)

250 gr de sucre blanc

una bossa de fruites del bosc congelades (tipus les que hi ha a llocs com la Sirena)

el suc d´una llimona

Remulleu en primer lloc les fulles de gelatina. Porteu a ebullició la llet amb 150 gr de sucre i quan bulli afegiu-hi les fulles de gelatina. Barregeu amb les varilles, afegiu la crema de llet, remeneu bé i poseu la preparació en motlles. Guardeu-ho a la nevera cinc hores mínim.

Per fer el coulís descongeleu les fruites, feu un almíbar amb 100 gr de sucre blanc i 150 d´aigua i quan bulli ho tritureu amb les fruites i el suc de la llimona. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. Gran postre, l´única complicació pot sorgir si no qualla bé…però sempre podeu regenerar-ho afegint-hi més gelidificant.

IMG_5594

Deixa un comentari