Papillote de molls

Rogers o Molls, com us agradi més. Un dels peixos més exquisits que conec, i també un dels que més espines tenen i a vegades costa més de menjar. Aquesta recepta és mega senzilla i encara més bona, super fina, ràpida i eficaç. Això sí, cadascú s´ha de treure les espines…

Ingredients (x dues persones):

4 rogers

1 ceba gran

herbes aromàtiques

sal i oli

Demaneu a la peixateria que us treguin les escates i la tripa, que quedin ben nets. piqueu bé la ceba i sofregiu-la, no totalment però quasi, que li quedin uns pocs minuts. A la recepta original posa la ceba crua directament al forn amb el peix però no us ho recomano. El millor es posar la ceba quasi cuita al mig del tros de paper d´alumini, el roger a sobre, les herbes i un raig d´oli. Es tanca bé per tots els costats i es posa al forn deu minuts a 180 graus.

Queda senzillament espectacular!

Deixa un comentari