Pasta amb bolets

Doncs sí, pasta. Qualsevol. Macarrons preferentment,o quelcom semblant, com el que jo vaig utilitzar, però vaja, al vostre gust. I si podeu ho feu amb bolets frescos, però és aplicable naturalment per a bolets secs o en conserva. Sempre seran més gustosos, però, els frescos.

Ingredients:

Mig kilo de bolets frescos…o més, jo crec que en vaig posar 3/4 (trompetes i camagrocs)

1 ceba, 3 tomàquets de pera (a la recepta, de fet, són de llauna)

1 gra d´all, julivert, sal i pebre, parmesà ratllat

 

Pos…poseu a bullir l´aigua i mentrestant saltegeu els bolets, ja nets, amb l´all. Els reserveu. A la mateixa cassola feu un sofregit de ceba (tallada a la juliana) i tomàquet. El reserveu. Bé, hi afegiu els bolets i quan la pasta sigui cuita, ho saltegeu breument amb una mica d´aigua de la cocció. Salpebreu i hi afegiu una mica de julivert picat. I està brutal, de veritat. Boooníssim!

IMG_6183

Deixa un comentari