Pastís de xocolata i albergínia

Albergínia a un pastís de xocolata? Per als talibans de la xoco això pot ser el més semblant a una aberració, però us asseguro que té el seu punt, que la textura és interessant i el sabor, particular, també. I fàcil i ràpid de fer.

Ingredients:

1 albergínia

25 gr de cacau en pols

150 gr de xocolata negra

2 ous

100 gr de mel

30 gr d´ametlla molta

1 cullerada de Cointreau

Posem el forn a escalfar i escalibem l´albergínia. L´autor del “Comidista” la fa al microones, vuit minuts. Jo doncs no em feia gaire gràcia i vaig optar pel forn. Ratlleu la xocolata i la barregeu amb l´albergínia cuita, xafant-la de pas. La resta d´ingredients els juntem en un vas triturador i hi passem el turmix. Després ho juntem tot i ho enfornem entre 30 i 40 minuts a 180 graus. Ho podeu servir acompanyat de iogur batut amb una mica de curry o cúrcuma en pols.

IMG_0882

Deixa un comentari