IMG_1190

Pit de pollastre amb pernil, alls tendres i pedro ximenez

Excel.lent. Jo que sempre busco maneres alternatives de menjar pollastre, si pot ser ràpides i senzilles, he de dir que aquesta és molt bona. Pots substituir els alls tendres per ceba però no serà el mateix…

Ingredients:

4 pits de pollastre

2 manats d´alls tendres

4 talls de pernil

100 ml de pedro ximenez

50 ml de brou de pollastre

oli, sal, pebre

 

Posem a escalfar el forn a 180 graus. Pelem i tallem a rondanxes els alls tendres. Fem un tall longitudinal als pits de pollastre però sense acabar de tallar-los del tot, així hi podrem posar el farcit…bé, el pernil. Els tanquem amb un escuradents llarg i els daurem en una paella. Tot seguit  enfornem un màxim de deu minuts, super màxim. Ho retirem del forn i  tapem amb paper de plata. Mentrestant haurem saltejat els alls. Quan estiguin dauradets haurem posat el vi dolç i quan s´hagi evaportat l´alcohol afegirem el brou, reduirem fins a textura de salsa. Jo, si no recordo malament, no vaig fer aquest darrer pas, però no està de més. El meu va ser una simple reducció de PX i el de l´autor amb brou, segur que també està boníssim.

IMG_1190

Deixa un comentari