Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres

Interessant recepta que en primera instància vaig fer d´una manera força diferent al que deia la seva fitxa…manera que també explico perquè és igual de bona i interessant.

Ingredients:

2 pits de pollastre

1 cabeça d´alls

oli d´oliva

1 mango madur

polpa d´olives negres i/o olives negres sense pinyol

rúcula, tomàquet cherry (opcional)

 

Posem els pits de pollastre, sense pell, salpebrats i amb la cabeça d´alls sense pelar. Ho cobrim d´oli i ho confitem al forn tres o quatre hores a 80 graus. Pelem el mango i el triturem amb un xic d´aigua. Tallem el pollastre i el servim a sobre d´un llit de rucula amb puré de mango i olivada.

Una altra opció és marinar a la nevera unes hores els pits de pollastre tallats a filets, salpebrats, amb oli d´oliva i talls de mango, amb alls laminats. Tot seguit els fem a la planxa i ho servim igual, però amb les olives tallades ben petites i uns tomàquets cherry.

IMG_8880

Deixa un comentari