Pollastre a la mandarina amb cuscús i bròquil

Deliciosa recepta, grans combinacions, sabors subtils…un encert total!

Ingredients:

4/8 entrecuixes, 1 bròquil, 100 gr de cuscús

2 cebes, ratlladura i suc de 3 mandarines, ratlladura i suc d´una llima

100 ml de vermut, , unes branques de farigola o romaní, 2 dents d´all

100 ml de brou de pollastre, ratlladura i suc d´una llimona, 1 xili vermell

 

Salpebreu els trossos de pollastre i reserveu-los a la nevera, unes quantes hores si podeu, tancats en una bossa amb les ratlladures de mandarima i llima. Poseu les cebes en una safata i enforneu-les amb un xic d´oli durant deu minuts a 200 graus. Afegiu l´all i les herbes, deixeu-ho al forn uns minuts més. Poseu el pollastre a la safata i el ruixeu amb els sucs dels cítrics i el vermut. Enforneu de nou durant uns vint minuts. Mentrestant fem el bròquil al vapor, deixant-lo al dente, i el cuscus, torrant-lo prèviament en una paella amb molt poc oli, amb el brou de pollastre.

Deixa un comentari