pollocurry

Pollastre al curry amb raïm i pinya

Bé, aquí m´he pres unes quantes llibertats, i explicaré el plat tal i com jo el vaig preparar, tot i que de fet tampoc són grans diferències: fer primer el pollastre a la planxa en comptes del forn, i que ja sigui directament desossat. També que per a la salsa no vaig utlitzar salsa de peix oriental i que el raïm era del verd en comptes de morat. I, més important de cara a la seva “fortor” (el grau de picant) doncs que jo a casa ara mateix tinc pasta de curry groc (el menys picant) i no vermell (mig picant, el verd és el més fort) tal i com diu la seva recepta original.

Ingredients (2 persones):

2 cuixes de pollastre desossades

50o ml de llet de coco (aprox)

250 gr de raïm

mitja pinya natural o una llauna petita

2 cullerades de pasta de curry

Farem el pollastre a la planxa (o al forn, com vulgueu) salpebrat i amb una mica de suc de llimona. El reservem i en una cassola posem les dues cullerades de pasta de curry amb una mica de llet de coco. Quan estigui ben desfet hi posem el pollastre i mullem amb la resta de llet de coco (una llauna mitjana o un brick de mig litro aprox). Afegim el raïm (sense els pinyols) i la pinya i deixem coure tot plegat uns quinze minuts aprox, poden ser vint, depenent de la consistència del plat. L´autor hi afegeix una cullerada de salsa de peix oriental i al final ho deixa reposar fora del foc i tapat amb fulles de llima “kafir” i unes quantes d´alfàbrega. Jo no vaig fer aquest darrer pas i el plat em va quedar molt bo, però segur que amb l´aroma de les fulles millora!

pollocurry

Deixa un comentari