porros

Porros amb ou i vinagreta picant

Recepta potser més vàlida per a l´estiu que per a l´hivern, però bé, uns porros bullits i menjats a temperatura ambient amb un ou dur i una bona vinagreta sempre són una opció més que interessant, no?

Ingredients (4 px):

12 porros

1 ceba vermella

1 pebrot verd

1 pastanaga

2 ous durs

1/2 llimona

1 bitxo sec

oli extra verge

vinagre blanc

sal i pebre

Tallem a trossets la ceba i el pebrot i els posem a marinar amb la llimona. Posem a bullir els porros fins que estiguin ben tovets i els reservem, i mentrestant posem també a coure els ous. Fem una vinagreta amb vuit parts d´oli i dues de vinagre, la sal, el pebre i el bitxo tallat petitet, només la pell en un pot amb tapa. Quan els porros estiguin a temperatura ambient posem per sobre la ceba i el pebrot escorreguts, els ous tallats a daus petits i per sobre de tot la vinagreta, rectificant si cal de sal i oli. Super bo!

porros

Deixa un comentari