“Poulette” de musclus

Oh, boníssim. Jo que sempre m´havia menjat els musclus pràcticament a pèl, sense res, estic descobrint que, malgrat ser boníssims tal qual, fer-los de diverses maneres és molt més divertit! I, a més, encara fa que m´agradin més…

Ingredients (2 px):

1/2 kilo de musclus de roca (si pot ser)

1/2 vas de vi blanc

25 gr. de margarina

2 cullerades soperes d´oli

1 cullerada sopera de farina

2 rovells

1 cullerada de julivert picat

el suc d´una llimona

Fer els musclus en una olla o en una paella amb el vi blanc. Reservar el suc.

En un cassó de fons gruixut posar la margarina a desfer juntament amb l´oli. Quan estiguin calents tirar-hi la farina i remoure amb les varilles mentre hi afegeixes el suc de coure els musclus. Vaja, fer una beixamel però en comptes de llet utilitzar el suc dels musclus, brutal! No s´ha acabat, però, ja que falta posar-hi els dos rovells d´ous batuts/desfets amb el suc de llimona sense deixar de remenar, i al final posar-hi el julivert picat i tirar-ho a sobre dels musclus…que haureu posat en una safata, només amb una closca, la “mare”. Ei, espectacular, ens va agradar moltíssim!!!

Deixa un comentari