Rap a l´americana

Paraules majors. Rap amb salseta, nyami. A priori s´havia de fer amb rap filatejat, del gran, però els 39 euros/kilo van recomanar anar a buscar una cueta de rap, tampoc barata precisament (24) però més asequible si només en compres una i és per a dues persones. Et surt llavors per uns 12 eurillos, a 6 per barba…

Ingredients (dues persones):

1 cua de rap de 1/2 kilo

oli, sal i pebre

ceba, all

1/2 vas de conyac

1 vas de vi blanc

herbes aromàtiques

3 tomàquets madurs

suc de llimona

farina

julivert

Salpebreu, enfarineu i fregiu el rap, poqueta estona però, deixant-lo un punt cruet. Piqueu la ceba i l´all (una dent) i tireu-ho a sobre del rap, afegint-hi les herbes, el conyac prèviament flambejat, el vi blanc i els tomàquets tallats a trocets petits, sense pell ni llavors. Tapeu-ho i deixeu coure durant uns deu minuts. Passat aquest temps retireu el rap, deixeu coure uns minuts més la salsa i tritureu-la, tot afegint-hi el suc de llimona,  passant-la desprès pel colador xinès

Serviu-lo amb la salsa per sobre del peix i una mica de julivert picat.

Boníssim!

Deixa un comentari