sardinessesam

Sardines al sèsam amb amanida de pastanaga

Curiosa manera de menjar sardines, ràpida i senzilla com gran part de les receptes d´aquest llibre i a més a més molt econòmica!

Ingredients (2px):

8/10 sardines

2 pastanagues

suc de llimona

sèsam blanc

4 cullerades d´oli d´oliva 0.4

1 cullerada de mostassa de dijon

1 cullerada de vinagre de xerès

una mica de menta

Rentem bé les sardines (demaneu però que a la peixateriaen  treguin la tripa i el cap), les arrabossem amb el sèsam i les fem a la planxa. Així de senzill. Abans però preparem l´amanida de pastanaga tallant-la molt fina, ja sigui amb una mandolina (si en teniu) i si no amb un pela-patates. La vinagreta és de mostassa, així que juntem els ingredients en un bol (oli, vinagre, mostassa, menta picada) i quan tinguem les sardines fetes la tirem per sobre de les tires de pastanaga.

Deixa un comentari