Sfougato de Mytile (carbassó al forn amb feta)

 

Això és una mena de flam de carbassó que està mega bo, i que encara millora si a més a més també hi poseu flors de carbassó. La combinació amb feta és ideal.

Ingredients:

1’5  kilos de carbassons

4 flors de carbassó (opcional)

450 gr aprox de feta

100 gr de bacon

1 manat d´anet

menta fresca/seca

2 cebes

8 ous

Ratlleu els carbassons i deixeu que suin en un colador amb un plat fons a sota duarnt mitja horeta. En una cassola sofregiu-hi primer la ceba, tot seguit el bacon tallat a tires i finalment el carbassó. Salpebreu i en deu minuts poseu-ho tot de nou en un colador mitja horeta més. Bateu els ous, afegiu-hi el carbassó amb el bacon i la ceba i el formatge feta tallat a daus. Poseu-hi també menta, ja sigui fresca (picada) o seca i anet (igual, fresc o sec). Barregeu-ho bé i enforneu-ho 25 minuts a 180 graus. Deliciós.

IMG_5868

Deixa un comentari