Sopa de conill de Castellbisbal

Al llibre diu que aquesta recepta és típica de Castellbisbal, de fa molt temps, i que les mides i ingredients són aproximats. De fet es tracta d´un brou que es fa amb verdures i caps de conill i que al final s´hi posen fideus fins. Ara us en parlo…

Ingredients:

3 caps de conill (i una mica de costella si en teniu)

Verdures pel brou: pastanaga, api, nap, porro…

fideus de cabell d´àngel.

Doncs res, com si fèssiu un brou de pollastre però en comptes de la carcanada de torn hi poseu els caps, juntament amb les verdures. Ho sofregiu una estona.

Un poc estigui tot un xic enrossit hi afegiu dos litres d´aigua i ho deixeu coure molta estona, dues hores ben bones tranquilament, i us quedarà un brou espectacular, sorprenent i gens greixós, super net. Una passada, de veritat. Ho coleu i el feu bullir amb uns tres grapats de fideus de cabell d´àngel i tindreu una sopa boníssima!

Deixa un comentari