Tofu al curri d´espinacs/Palak tofu

Boníssima i sorprenent recepta, diferent de qualsevol altra on hi hagi tofu i pràcticament primera vegada que utilitzo tofu “normal” en comptes de tofu fumat com fins ara.

Ingredients:

250 gr de tofu, 200 gr d´espinacs

x cuinar el tofu: sal, comí en pols, all en pols, garam masala, sal negra india, pebre caiena

curri espinacs: 3/4 tassa d´aigua, 3/4 tassa llet d´ametlla, uns quants anacards, 6 dents d´all

1 tros de gingebre, 1 xili verd, 2 tomàquets grans, sal, sucre, garam masala, canyella en pols, escames de xili

 

Tallem el tofu a daus i el saltegem, amb un xic d´oli, durant uns minuts amb la resta d´ingredients fins que estigui lleugerament cruixent. Ho reservem. Per preparar el curri triturem els ingredients en un bol fins obtenir una mena de puré. L´afegim a la paella on tenim el tofu i ho cuinem, tapat, uns quants minuts fins que tingui una bona consistència. Ho servim amb una mica de xili per sobre. Boooníssim!

Deixa un comentari