Tomàquets farcits d´ensaladilla russa

El tema és molt senzill: ho podeu fer very very easy, o sigui, comprant l´”ensaladilla” russa feta…o us compliqueu una mica l´existència, que no gaire, i la feu a casa. El que sí necessitareu en qualsevol dels dos cassos són uns bons tomàquets, grans, forts. Talleu la part superior i buideu els tomàquets amb l´ajuda d´una cullereta. Us assegureu que no quedi aigua a dins i l´ompliu amb l´ensaladilla russa. Jo la faig amb patata (vermella), pastanaga, mongeta tendra, olives i tonyina. Aquests dos darrers ingredients es poden obviar. Acte seguit faig una maionesa (eh, ja n´he après, no em falla mai!), ho barrejo bé, omplo els tomàquets i els deixo una hora a la nevera. Es poden acompanyar d´amanida verda, d´espàrrecs blancs, etc, etc. Super bo,  refrescant, econòmic…

Ingredients (4 px):

4 tomàquets grans

1 patata vermella grandeta

1 manat de mongeta tendra (a ull)

1 pastanaga gran

unes quantes olives sense pinyol, picades

1 llauna de tonyina

espàrrecs per acompanyar (o el que es vulgui)

Deixa un comentari