Verat amb pesto d´ají i coriandre

“Recepta” que m´he tret de la màniga per explicar aquesta fantàstica variant del pesto que s´explica juntament amb d´altres opcions en un capítol conjunt del llibre. Senzillament heu de substituïr l´alfàbrega pel coriandre, els pinyons pels anarcards i la pasta d´ají per l´all. L´oli, la sal i el parmesà, com sempre. I combina molt bé amb peix, sobretot blau, però estic segur que amb peix blanc de carn forta també hi casa de meravella.

Ingredients:

4 lloms de verat (dos peixos sense espina)

70 gr d´anacars

un manat de coriandre

1 o 2 cullerades de pasta d´ají groc

oli d´oliva extra verge

ratlladura de pell de llimona

sal, pebre

parmesà ratllat (uns 75 gr)

 

Bé, el procediment per fer el pesto ja el coneixeu, juntar tots els ingredients i donar-li al turmix. I el peix, en principi, jo el faria a la planxa, però també podeu optar per l´opció del forn. Molt bona combinació. Ah, i el pesto a temperatura ambient, no tingueu el moment de debilitat d´escalfar-lo, inconscients, pensant en tenir una salsa calenta ja que llavors, i com es veu a la foto, es pot tallar…i llavors heu de reforçar-ho amb més pesto que potser sortia de la nevera…en fi, que està molt bo, de veritat!

IMG_0870

Deixa un comentari