Zaluk d´albergínies

Fantàstic aperitiu d´albergínies, alternativa al “babaganoush” (o com s´escrigui…), fàcil i curiós de fer (mai havia bullit albergínia abans!)

Ingredients:

1 kilo d´albergínies

8 dents d´all

2 cullerades de suc de llimona

1 cullerada de comí en pols

1 cullerada de llavors de cilantre

1/2 cullerada petita de pebre vermell

1/2 cullerada petita de pebre de cayena

oli extra verge

sal

 

Posar aigua a bullir i coure les albergínies, pelades i tallades a daus grossos, entre vint i trenta minuts juntament amb els alls. Passar-ho per un colador a fi que deixin anar tota l´aigua. Xafar-ho bé tot fins que quedi com un puré, i llavors barrejar-ho amb quatre cullerades d´oli, el suc de llimona, les espècies i la sal i deixar-ho reposar. Millor que reposi unes hores o fins i tot d´un dia per l´altre, i menjar-ho (per exemple) amb una mica de iogur.

IMG_8089

Deixa un comentari