Alberginia, mozzarella, tomàquet…una de les combinacions més delicioses que podem trobar en la cuina italiana, un “must” com una casa.
Ingredients:
4 albergínies, 200 gr de mozzarella
2 anxoves, 120 ml de salsa de tomàquet
sal i pebre, alfàbrega, oli d´oliva
Jo aquí vaig fer les coses de diferent manera respecte al llibre. Ells buiden les albergínies en cru i la polpa entra al forn juntament amb la resta d´ingredients també en cru. A mi no em convencia aquest mètode, una mozzarella mitja hora al forn es pot convertir en quelcom difícil de menjar…o potser m´equivoco i aquesta és la manera correcta de fer-ho. Potser sí. El cas és que jo proposo o bé coure les albergínies al forn partides per la meitat o bullir-les, també partides per la meitat, i llavors buidar-les, conservant la pell perquè barrejarem la polpa amb les anxoves i la mozzarella tallada a daus i tornarem a omplir les albergínies tot posant a sobre la salsa de tomàquet. Ho enfornarem uns minuts i llestos!