Boníssima amanida, molt estacional, fàcil i ràpida de preparar!
Ingredients:
4 talls de rulo de formatge de cabra
200 gr de cireres
200 gr de maduixes
300 gr de tomàquet
100 ml de vinagre de mòdena
100 ml de pedro ximenes
sal màldon o similar
oli d´oliva extra verge
Tan senzill com netejar la fruita i els tomàquets, tallar-ho petit, treure els pinyols de les cireres i posar-ho en un aro coronat amb el formatge de cabra. Enfornar amb el gratinador ben a punt fins que es desfaci el formatge, en plats que puguin anar al forn, i servir amb una reducció del vinagre i el pedri ximenes per sobre, amb flor de sal o similar i un bon raig d´oli d´oliva.
Si la feu quan ja no hi hagi cireres doncs proveu de posar-hi alguna altra fruita vermella o d´un color similar que hi lligui, potser una pruna, quelcom que hi vagi bé, o només amb maduixa i tomàquet també estarà bo segur!