Amanida resultant de la fusió de vàries receptes, super apta per menjar a casa i també per emportar de picnic!
Ingredients:
250 gr de pasta (maccheronelli per exemple són ideals…o espirals)
2 remolatxes
200 gr de llenties pardines
2 ous durs
unes quantes tàperes
4 “palmitos” (margallons, oi?)
una cullerada de mostassa a l´antiga
1 tomàquet d´amanir grosset
unes branques de menta
unes branques de julivert
unes branques de cilantre
oli extra verge
Bé, mentre poseu a bullir l´aigua amb sal per fer-hi la pasta feu el mateix per fer l´ou dur i aneu tallant a dauets la remolatxa i el tomàquet. Piqueu les herbes (podeu posar les que vulgueu…), talleu els “palmitos” a rodanxes i quan tingueu la psata bullida espereu que es refredi i llavors ho barregeu tot, amb les llenties incloses (comprades cuites), i els ous. Ho amaniu amb una “vinagreta” de mostassa a l´antiga i oli extra verge i ho deixeu una bona estona a la nevera. Naturalment hi podeu afegir el que us vingui més de gust i creieu que lligui, de fet aquesta és una ampliació d´una recepta similar amb llenties i remolatxa que vaig publicar fa un temps….
Reblogged this on Celler-Adocse.