Aquesta amanida té un ingredient que jo no he trobat enlloc, la llima iraní seca, i que he substituït per pell de llima ratllada, que no és exactament el mateix però….no passa res, la combinació d´ingredients és fantàstica.
Ingredients:
2 boniatos
200 gr d´arròs vermell i basmati barrejats, 200 gr de quinoa
4 dents d´all, ceba tendra (la part verda)
150 gr de formatge feta
3 cullerades de fulles de sàlvia, 3 d´orenga, 6 de menta
1 culleradeta de suc de llimona, la pell ratllada d´una llima
sal i pebre
Mentre fem els boniatos al forn, pelats i tallats a daus, amb un raig d´oli, bullim els arrossos, junts. Fem el mateix amb la quinoa. Quan estiguin (arrossos uns 25 minuts, quinoa la meitat) els passem per aigua freda i els estirem en una safata.
Saltegem els alls en una paella amb oli. Quan quasibé estiguin hi afegim la sàlvia i l´orenga, un moment de res, que no es cremin. Ho juntem amb la quinoa i els arrossos, ja en un bol, amb la menta, la part verda de la ceba tendra (que jo, per cert, també vaig saltejar amb els alls), el suc de llimona, la pell de llima, el feta, pebre i un xic de sal. I els daus de boniato, naturalment. Molt i molt bo!