Arròs amb bròcoli i salsa de cacahuet

Un arròs fantàstic que pot servir perfectament de plat únic i que de fet és una recepta vegana.

Ingredients:

400 gr de bròcoli, 125 gr d´arròs basmati integral, 100 ml de llet de coco

Dues cullerades soperes de cacahuets (substituint la mantega i l´oli de cacahuet), 4 fulles de llima-kafir, alfàbrega fresca, llavors de cilantre, pebre rosa, sal i pebre, vaines de cardamom

 

Començarem fent l´arròs basmati com sempre, amb unes vaines de cardamom, sal i el doble d´aigua que d´arròs. Mentrestant escaldarem el bròcoli amb sal uns tres minuts i picarem els cacahuets en un morter. En una paella saltegem el pebre rosa i les llavors de cilantre amb una mica d´oli, mullem amb la llet de coco i una mica d´aigua de la cocció del bròquil. Quan bulli hi afegim les fulles de llima, un xic de sucre roig i el bròquil, deixant que s´acabi de coure. Al final de la cocció incorporem l´arròs i les fulles d´alfàbrega picades i servim. Una petita revelació. Boooníssim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *