Arròs caldòs amb conill i carxofes

Conill, carxofes, arròs…esplèndida combinació! Caldós? No ho havia provat mai…

Ingredients:

300 gr d´arròs bomba

1 conill tallat a octaus

1/2 pebrot vermell

1/2 pebrot verd

1 ceba

2 nyores

4 carxofes grosses

1 litre i mig de brou de conill

2 tomàquets madurs ratllats

farigola, romaní

sal, pebre, oli d´oliva

 

Enrossirem primer el conill, salpebrat, en una cassola ampla i fonda. El retirem i al seu lloc hi fem un bon sofregit, posant-hi en aquest ordre ceba, all, els pebrots i els tomàquets, però no de cop, eh! Finalment hi posem les carxofes, a quarts, i la carn hidratada de les nyores. I abans del brou, clar, l´arròs. L´anacarem bé i mullem amb molta generositat, ja que es tracta que sigui caldós de veritat, juntament amb les herbes aromàtiques. En uns 16/18 minuts pot estar llest, rectifiqueu de sal i serviu.

IMG_1264

Deixa un comentari