Recepta ideal per a menjar acompanyada d´arròs basmati, està boooníssima!
Ingredients:
3/4 pits de pollastre, 400 ml de llet de coco
dos talls d´herba llimona, 4 xilis frescos
50 gr d´anous de kemiri (o macadàmia), 100 gr de xalotes
1 culleradeta de pasta de gambes, 2 fulles de llima
sal, sucre
Primer hem de fer una pasta, que posteriorment sofregirem, per finalment coure amb el pollastre i la llet de coco. Per tant, posarem en un pot per triturar l´herba llimona, els xilis, les anous, les xalotes i la pasta de gambes. Sofregim aquesta pasta juntament amb les fulles de llima-kefir i un dels dos talls d´herba llimona. Uns minuts més tard afegim el pollastre, salpebrat i tallat a daus, i quan hagi agafat coloret ho mullem amb la llet de coco. Deu minuts i llestos, o fins que la carn del pollastre estigui cuita i toveta. Jo recomano fer una mica d´arròs basmati integral per acompanyar-ho. I està boooníssim!!!