Borsch (minestrone de carn i remolatxa)

Borsch (minestrone de carn i remolatxa)

Imprescindible sopa per als amants de la remolatxa i de les sopes gustoses de veritat, fins i tot potents!

Ingredients:

500 gr de remolatxa, 1 branca d´api, 3 tomàquets

2 grans d´all, 1 ceba, 400 gr de patates

400 gr de col, 500 gr de carn x estofar, 1 litre i mig de brou de carn

Crema de llet/creme fresh/nata agria

mantega, vinagre, sal i pebre

 

Sofregim la ceba i els alls, tot ben picat, amb la mantega. Afegim la remolatxa, l´api, 2 tomàquets (sense pell ni llavors), una miqueta de res de sucre, un raig de vinagre i una mica de brou. Ho fem coure una mitja horeta a foc lentet. A mitja cocció hi afegim les patates, tallades a daus (com la remolatxa), la col (a tires) i més brou. També la carn (saltejada prèviament apart), l´altre tomàquet i quan la carn estigui tendra segur que la resta d´ingredients ja estan a punt. Rectifiquem de sal i pebre i ho servim amb la nata, o la creme fresh, o crema de llet. Una miqueta, no gaire, eh. I si no en voleu posar, doncs no ho feu…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *